Friday, October 29, 2010

Pertemuan di KLCC

Pada asalnya, hari ni saya hanya ingin berjumpa dengan Wina di KLCC. Nak bagi dia baju. Sampai je stesen Putra KLCC, tiba-tiba teringat kat kak Nooreen. Terus call dia. Kebetulan dia pun tengah free, so dia nak join sekali.

Masa on the way nak jumpa Wina kat area tengah KLCC tu, terdengar orang menjerit nama saya. Bila toleh ke kanan, nampak Arfah. Ya Allah, tak sangka. Dah 2 tahun lebih tak jumpa dengan dia. Last jumpa masa dia hadir ke wedding saya dulu. Kebetulan dia ada training kat KL hari ni.

Kami pun pergi lepak kat burger king. Wina belanja burger & fries. Tengah borak-borak, kak Nooreen pula datang. Seronok sangat. Puas hati dapat jumpa kawan-kawan yang disayangi dan dirindui ni.

No comments:

Post a Comment