Tuesday, January 4, 2011

Blaus Butang Depan

Kali ni saya nak share gambar blaus butang depan yang dah siap dijahit. Macam saya beritahu sebelum ni, saya ada buat modification sket iaitu tambahan renda kat depan dan butang di pergelangan tangan. Baju ni dah pakai pun sekali hari tu. Oklah, selesa.. cuma kat pergelangan itu ketat sikit. Tersalah ukur, maklumlah budak baru belajar.


After siap baju ni, saya buat 2 lagi blaus butang depan ni untuk pakai bila ada factory visit. So, payah risau nak pakai baju kemeja yang singkat dan ketat lagi. Baju buatan sendiri lagi selesa.. Next, baju tidur pulak.


No comments:

Post a Comment