Monday, March 7, 2011

Baju Kebaya

After jahit baju kurung kedah dengan kain seliseh nya, on the next day tu, saya jahit pula baju kebaya. Rumit sikit tang jahit butang tu.. huhu.. Baju kebaya ni saya buat dengan skirt belah depan. Sepatutnya skirt ni ketat tapi macam tak best lak kalau nak pakai skirt ketat dan belah ni.. Kang nampak betis bila jalan.. tak best...



Baju tu saya nak tambah butang cina kat depan. Nampak lebih kemas dan menarik...

2 comments:

  1. akak. nk cara jahit, cara ukur baju kurung ni blh? tlg emel balqiszainal@gmail.com
    terima kasih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf dik.. takder soft copy, x buat lg pun... huhu.. sori...

      Delete