Saturday, July 9, 2011

Tahajjud Cinta Episod 1

Credits to malaymoviesfull

Episod 1 (Synopsis)
Mengisahkan Citra dan Seri yang sedang menuntut di Cairo bersama 2 orang lagi sahabat mereka iaitu Azihan dan Wadi. Citra merupakan seorang gadis yang nekad dalam memperjuangkan hak wanita ni universitinya sehingga dia dipanggil oleh Professor Khalid. Seri pula sedang dilamun cinta dengan Wadi tanpa mengetahui bahawa ayahnya di kampung telah merancang untuk menikahkan Seri dengan Ustaz Syauki. Ustaz Syauki telah mempunyai 3 orang isteri.

WATCH NOW:

2 comments:

  1. best tak azlina? luper nak tgklar. sebenarnyer mgg tue dah tgu dah nak tgk. tuptup luper terus...

    ReplyDelete
  2. Boleh tahan laa.. tapi jalan cite macam heavy sket. Tapi, kalau compare dgn Nur Kasih, rasa Nur Kasih lagi best kot.. hehe

    ReplyDelete