Friday, July 22, 2011

Tempahan Jahit Untuk Raya Ditutup

Assalamualaikum... Terima kasih kepada yang sudi hantar tempahan jahit kepada saya. Hari ni, saya nak mohon kemaafan sebab saya terpaksa tutup tempahan untuk hari raya Aidilfitri yang akan datang tak lama lagi. Ianya disebabkan tempahan sedia ada dah banyak dan saya takut kalau ada tempahan lagi, saya tak sempat nak siapkan. Maklumlah, saya buat part time saja menjahit ni. Full time jadi tukang taip kat ofis.. hehe..

Tapi, untuk tempahan selepas raya ni atau untuk raya Aidilahda nanti, saya terima je. Ok? Terima kasih atas sokongan semua...

No comments:

Post a Comment