Wednesday, September 7, 2011

Hantaran Pernikahan (Bekas Cincin & Mas Kahwin) - Tema Ala Fresh Flower

Dalam post yang lepas, saya ada inform pasal tempahan hantaran untuk majlis pernikahan sahabat baik saya. Actually, hantaran ni dah siap sebelum raya lagi, dah bagi kat tuan punya badan pun. Cuma baru sekarang nak post gambarnya.

Untuk hantaran ni, saya buat 3 bekas iaitu bekas cincin, bekas gelang dan bekas mas kahwin. Untuk bekas cincin dan gelang, design adalah sama. Bekas mas kahwin, saya gunakan kotak seperti biasa. Maklumlah, orang belah pantai timur ni, mas kahwin beribu-ribu, ada yang berbelas ribu. So, kena letak dalam kotak atau album. Tapi, album tu style lama, orang tak pakai dah...

Bekas Cincin & Bekas Gelang (Design sama)

Bekas Mas Kahwin

Bekas Mas Kahwin (Pandangan Atas)

Harap tak tertipu dengan hiasan bunga tu. Ala fresh flower je tau, bukan fresh flower betul..

So, harga ketiga-tiga hantaran ni adalah RM255 sahaja..

No comments:

Post a Comment