Wednesday, January 25, 2012

Best Balik Kampung~~~

Tak puas bercuti kat kampung. Seronok sangat merasai ketenangan di kampung. Walaupun siangnya panas terik, malamnya sejuk je, tidur pun lena. Tak payah pakai kipas or air cond. Cuma kena ada kelambu sebab biasalah kat kampung kan, banyak nyamuk....

Balik kampung sekali sekala ni, saya mesti pergi bandar. Destinasi utama mestilah kedai kain... Gila sekejab tengok kain cantik2 dan murah2. So, saya ada beli beberapa pasang. Kalau berminat boleh tengok kat shopping blog saya "INAYUS'S ONLINE SHOP".

Saya jual murah2 jer, bukan nak ambil untung sangat... :)

No comments:

Post a Comment