Wednesday, September 26, 2012

BAJU KURUNG IRIS - RM50 sahaja


SOLD
BAJU KURUNG IRIS
Harga: RM50 (tidak termasuk pos)

Warna: Turqoise


Saiz: XS
(bahu-14", labuh baju-37", pinggang-25", punggung-37", labuh skirt-38")

Emailkan kepada azlina.hussin@yahoo.com sekiranya berminat

Wednesday, September 19, 2012

FACEBOOK PAGE - INAYUS COLLECTIONS

Alhamdulillah... Saya dah launch FB Page Inayus Collections pada 16/09/2012. Sesiapa yang berminat nak shopping online, boleh lah 'like' FB Page Inayus Collections (click sini). Setakat ini, produk yang ada di Inayus Collections adalah:


  1. PHILIPS AVENT
  2. TOMMEE TIPPEE
  3. SHIRTS FOR BABIES & KIDS
  4. BABY'S JUMPERS
  5. BABY'S ROMPERS
  6. SOCKS FOR BABIES AND KIDS


Juga ada kain pasang untuk tempahan baju kurung. sama seperti Page Inayus Collections di blog ni.

Terima kasih kepada yang dah 'like' dan kepada yang belum, kesudian anda dialu-alukan... :)

Tuesday, September 18, 2012

MY FELT CRAFT

Dah lama sebenarnya saya terliur nak buat felt craft ni. Duk tengok je kat internet, google2 hasil kerja tangan orang. Tapi selalu tak berkesempatan nak buat sendiri.

Last weekend, anak buah saya datang rumah, dia nak belajar buat cross stitch dari saya. So, alang2 kan, saya sogokkan dia dengan felt craft ni. Dia tengok gambar2 kat internet, dia pun naik gila macam saya juga. Hari Ahad tu, kitaorg pergi shopping barang2 cross stitch and kain felt kat kedai apek favourite saya di Bukit Sentosa.

Semangat punya pasal, buat felt craft sampai pukul 4 pagi. Boleh tengok hasilnya kat bawah:

My Iphone pouch

My purse

Waaa bangganya dengan hasil kerja tangan sendiri. Tapi masih banyak ruang yang perlu diperbaiki. Next weekend, my niece datang lagi, kita sambung buat produk lain pula yer... :)