Thursday, May 9, 2013

I'm Back!!!

Assalamualaikum...
 
Waaaa lamanya tak buka blog ni. Busy yg melampau dengan kerja & business online yg semakin rancak. Alhamdulillah... Tapi, walaupun tak buka blog, hampir setiap minggu ada orang email untuk beli enotes & epola. Syukur atas rezeki Allah ni.
 
Buka2, tengok part komen... waaa banyaknya komen yg tak terreply.. Terima kasih semua. Saya dah reply satu2 tadi. Ada yang request pola baju kurung biasa, pola jubah. Ada jugak yang bg info tambahan pasal pola peplum. Yang bestnya, tauke paruna resdung Pn yasmeen pun komen, bagi details office baru dia. Syukur ya Allah...
 
Saya akan cuba untuk penuhi setiap permintaan teman2 semua. Cuma, harap dapat bersabar dan bagi saya masa. Sebab kerja saya terlalu sibuk dan kerap outstation. Harap teman2 faham yer..
 
Terima kasih... I love you all... muahsss