Wednesday, July 24, 2013

KESIHATAN SEISI KELUARGA

Saya nak share produk Shaklee yang sangat sangat sangat sesuai untuk kesihatan seisi keluarga (dicadangkan untuk orang dewasa berumur 18 tahun ke atas). Set ini terdiri daripada:
  1. Vita-Lea Iron Formula
  2. B-Complex
  3. Sustained Release Vita-C 500mg
  4. ESP Sor Protein Isolate Powder
 
Yang bagusnya set ni adalah, ia akan memberi nutrien yang berkhasiat untuk anda sekeluaga supaya kekal sihat dan bertenaga. So, InsyaAllah akan dijauhi daripada sebarang penyakit berbahaya.
 
 
Hehehe.. mesti terkejutkan tengok harga tu. Saya tak nafikan, memang mahal dan tak semua orang mampu. Kalau kita ada duit sekali pun, mungkin duit tu kita nak guna untuk benda lain kan?
 
Untuk yang baru pertama kali nak cuba, tak berani lagi nak invest mahal2 utk supplement ni, anda boleh beli ESP atau Vita-Lea dulu. Nak beli kedua-dua pun boleh. Harga  untuk ESP sahaja RM150, manakala Vita-Lea sahaja RM88.75. Saya recommend kalau ambil Vita-Lea, ambil 2 botol sebab 1 botol ada 120 tablets. Pagi 2 biji, malam 2 biji, dah 4 biji sehari. So, satu botol boleh guna untuk 35 hari, lebih kurang sebulan. Itu kalau seorang je yang ambil. Tapi, kata set untuk family kan. So, better ada 2 lah kan?
 
Tapi, kalau anda nak beli satu set ni, saya nak bagi diskaun lah... 10% diskaun cukup? Cukup lah kot sebab postage of course la free (kalau beli satu botol pun still free postage tau). Cuma saya nak bagi pilihan sama ada nak 10% diskaun atau baucar diskaun RM40 untuk next order. Boleh pilih mana yang berkenan yer.
 
Nak beli senang jer, boleh emel kepada saya azlina.hussin@yahoo.com atau PM saya di FB Inayus Collections atau SMS/Whatsapp 0199811319. Tawaran ni hanya untuk pembaca BLOG INAYUS jer tau. Untuk memastikan anda adalah pembaca blog ni, masa hantar emel atau mesej, taip 1N@YU$-FWS. Jom ler beli... :)

Monday, July 22, 2013

GAUN KANAK-KANAK 1-8 TAHUN

Hari tu baju kurung. Hari ni, gaun pulak yer.... Hehehe... Walaupun tak ada anak, tapi saya sgt gemarkan pakaian kanak-kanak. Pantang tengok yg lawa, nak borong jer... Meh laaa tengok, kalau rasa berkenan, beli ler terus... Hehe

Kod 001
SAIZ 1 YR HINGGA 4 YR - RM40

SAIZ 5 YR HINGGA 8 YR - RM45
Pos Laju RM6
Available: 5 YR,6 YR

Kod 002
SAIZ 1 YR HINGGA 4 YR - RM40

SAIZ 5 YR HINGGA 8 YR - RM45
Pos Laju RM6
Available: 5 YR, 7 YR, 8 YR

Kod 003
SAIZ 1 YR HINGGA 4 YR - RM40

SAIZ 5 YR HINGGA 8 YR - RM45
Pos Laju RM6
Available: 4 YR, 6 YR, 8 YR

Kod 004
SAIZ 1 YR HINGGA 4 YR - RM40

SAIZ 5 YR HINGGA 8 YR - RM45
Pos Laju RM6
Available: 3 YR, 7 YR

Kod 005
SAIZ 1 YR HINGGA 4 YR - RM40

SAIZ 5 YR HINGGA 8 YR - RM45
Pos Laju RM6
Available: 4 YR, 6 YR

Kod 006
SAIZ 1 YR HINGGA 4 YR - RM40

SAIZ 5 YR HINGGA 8 YR - RM45
Pos Laju RM6
Available: 3 YR, 5 YR, 8 YR
Kod 007
SAIZ 1 YR HINGGA 4 YR - RM40

SAIZ 5 YR HINGGA 8 YR - RM45
Pos Laju RM6
Available: 2 YR, 6 YR, 7 YR, 8 YR

Cara nak beli mudah jer, PM di Inayus Collections http://www.facebook.com/messages/InayusCollections atau emel ke azlina.hussin@yahoo.com atau SMS/whatsapp ke 0199811319.

Sunday, July 21, 2013

SUAMI ISTERI SIHAT, RUMAHTANGGA BAHAGIA...

Alhamdulillah.... Saya dah lama amalkan pemakanan tambahan shaklee ni, dah setahun lebih rasanya. So, bila dah puas hati, baru saya teringin nak share. Geng2 TTC yg macam saya ni, boleh amalkan shaklee ni sebagai salah satu ikhtiar. Walaupun saya sendiri belum berjaya hamil tp sekurang-kurangnya saya dah berjaya kurangkan berat badan, period pain, keputihan, dan yg paling saya suka kulit bertambah licin, lembut dan tiada lagi elergik pada jari jemari saya. Alhamdulillah...

So, meh tengok bawah ni, set yg saya amalkan...

ESP Soy Protein Isolate Powder, 850g, RM150

Vita-Lea Iron Formula, 120 tablets, RM88

Alfalfa Complex (S), 330 tablets, RM53

GLA Complex, 60 capsule, RM91

Cara pemakanan saya:
Pagi sebelum breakfast, satu kotak susu dutch lady, shake dgn 2 susu besar ESP. Sedap.... Lepas minum, confirm kenyang sampai tengah hari. Pastu ambil 1 capsule GLA & 2 tablets Alfalfa.
Malam selepas dinner, 2 tablets Vita-Lea, 1 capsule GLA & 2 tablets Alfalfa.

Kalau ada yg berminat nak cuba tapi tak cukup duit lagi, boleh mulakan dengan ESP atau Vita-Lea dulu. Amalkan pagi dan malam. Inform jer saya, saya bg free postage kalau beli 1 atau 2 item jer. Kalau beli 3 item ke atas, saya bg harga special, postage RM10 sahaja. 

PM saya kat FB Inayus Collections - http://www.facebook.com/messages/InayusCollections

Email ke azlina.hussin@yahoo.com

SMS/Whatsapp ke 0199811319

Friday, July 19, 2013

KEMBALI DGN BAJU KURUNG KANAK-KANAK UTK RAYA!!!

Assalamualaikum.... waaaaa rindunyer nak berceloteh kat sini. Lepas raya ni, InsyaAllah saya akan kembali aktif dengan celoteh karut marut saya & sesi kelas jahit yg dah lama tak update. Kat kepala ni macam2 idea dah ada, tapi tak sempat lg nak mengarang... huhuhu.. Sabar yer wahai peminat BLOG INAYUS semua..
Haaa.. ramai juga yang PM saya kat facebook Inayus Collections, nak beli enotes, pola.. Enotes tu oklah, sebab dah sedia ada. Cuma yg pola tu, minta ampunnnn... minta maaf.... Saya bukan taknak buat, tapi memang tak ada masa. Weekday kerja, malam tu sure dah lembek. Weekend, menjahit, itupun selepas setelkan semua kerja rumah. So, sorry....
Nak raya dah kan? Kalau rasa2 tak sempat dah nak jahit baju, nak tempah pun dah tak boleh, beli je la yg ready made untuk anak2 ni. Saya nak jual murah2 jer, tolong kawan2 kan... Tengok2 la mana yang berkenan. Pastu kalau nak, nak PM kat Inayus Collections pun boleh, email kat azlina.hussin@yahoo.com boleh, nak sms/whatsapp ke 0199811319 pun boleh. Cuma, kalau time ofis hour tu, kalau saya sibuk, saya balik reply kat rumah nanti yer.. hehehe...
Jom layan koleksi baju kurung kanak-kanak saya.... yeayyyy...
Kod 001
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y


Kod 002
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y


Kod 003
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y

Kod 004
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y

Kod 005
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y

Kod 006
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y, 6Y

Kod 007
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 7Y, 8Y

Kod 008
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y

Kod 009
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y

Kod 010
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 5Y

Kod 011
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y, 6Y, 7Y, 8Y

Kod 012
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 3Y, 4Y, 5Y, 6Y, 7Y, 8Y

Kod 013
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y

Kod 014
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y, 6Y, 7Y, 8Y

Kod 015
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y, 6Y, 7Y, 8Y

Kod 016
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y

Kod 017
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 4Y, 5Y

Kod 018
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 6Y, 7Y, 8Y

Kod 019
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y


Kod 020
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y

Kod 021
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y



Kod 022
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y, 6Y, 7Y, 8Y

Kod 023
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y

Kod 024
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y, 6Y, 7Y, 8Y