Friday, July 19, 2013

KEMBALI DGN BAJU KURUNG KANAK-KANAK UTK RAYA!!!

Assalamualaikum.... waaaaa rindunyer nak berceloteh kat sini. Lepas raya ni, InsyaAllah saya akan kembali aktif dengan celoteh karut marut saya & sesi kelas jahit yg dah lama tak update. Kat kepala ni macam2 idea dah ada, tapi tak sempat lg nak mengarang... huhuhu.. Sabar yer wahai peminat BLOG INAYUS semua..
Haaa.. ramai juga yang PM saya kat facebook Inayus Collections, nak beli enotes, pola.. Enotes tu oklah, sebab dah sedia ada. Cuma yg pola tu, minta ampunnnn... minta maaf.... Saya bukan taknak buat, tapi memang tak ada masa. Weekday kerja, malam tu sure dah lembek. Weekend, menjahit, itupun selepas setelkan semua kerja rumah. So, sorry....
Nak raya dah kan? Kalau rasa2 tak sempat dah nak jahit baju, nak tempah pun dah tak boleh, beli je la yg ready made untuk anak2 ni. Saya nak jual murah2 jer, tolong kawan2 kan... Tengok2 la mana yang berkenan. Pastu kalau nak, nak PM kat Inayus Collections pun boleh, email kat azlina.hussin@yahoo.com boleh, nak sms/whatsapp ke 0199811319 pun boleh. Cuma, kalau time ofis hour tu, kalau saya sibuk, saya balik reply kat rumah nanti yer.. hehehe...
Jom layan koleksi baju kurung kanak-kanak saya.... yeayyyy...
Kod 001
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y


Kod 002
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y


Kod 003
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y

Kod 004
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y

Kod 005
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y

Kod 006
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y, 6Y

Kod 007
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 7Y, 8Y

Kod 008
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y

Kod 009
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y

Kod 010
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 5Y

Kod 011
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y, 6Y, 7Y, 8Y

Kod 012
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 3Y, 4Y, 5Y, 6Y, 7Y, 8Y

Kod 013
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y

Kod 014
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y, 6Y, 7Y, 8Y

Kod 015
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y, 6Y, 7Y, 8Y

Kod 016
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y

Kod 017
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 4Y, 5Y

Kod 018
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 6Y, 7Y, 8Y

Kod 019
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y


Kod 020
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y

Kod 021
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y



Kod 022
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y, 6Y, 7Y, 8Y

Kod 023
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y

Kod 024
Saiz 2-4 tahun RM45
Saiz 5-8 tahun RM50
Pos laju RM6
Saiz: 2Y, 3Y, 4Y, 5Y, 6Y, 7Y, 8Y

No comments:

Post a Comment