Sunday, September 8, 2013

KAIN PASANG COTTON

Kain pasang cotton dari Vietnam ni saya jual pada harga RM65, pos percuma. Yang suka menjahit tu, jemput2 lah beli. Kain cotton ni senang nak gunting, sangat sesuai utk yg sedang belajar menjahit. 

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

Cara nak beli, email ke azlina.hussin@yahoo.com  atau sms/wechat/wahtsapp ke no 0199811319, nyatakan kod kain yang nak dibeli. Nanti saya bgtau cara pembayarannya.
Haaa... kalau beli sehelai, saya begi free satu e-notes, nak? Boleh pilih e-notes mana yg berkenan...

Thursday, September 5, 2013

Ada Sesuatu Yang Bakal Hadir Dalam Hidup Saya Nanti....

Jeng! Jeng! Jeng!

Tunggu.... dah sampai masanya nanti, saya akan share kat sini, ok? Hehe