Monday, December 22, 2014

IMPIAN INAYUS - PART 3 (FINAL)

Assalamualaikum... Haaaa, dari Part 2 ke Part 3 ambil masa lama kan nak update. So kira final terus lah... 


Alhamdulillah, 7 Dec 2014 (Ahad) yg lepas, kami officially beroperasi di Saujana Rawang. Nak cerita panjang2, macam malas nak mengarang, so biarlah gambar berbicara...




After this, apa2 update pasal butik, say akan buat dalam blog http://inayuscollections.blogspot.com Boleh follow utk maklumat produk & perkhidmatan.

Tuesday, December 9, 2014

KELAS JAHITAN FOR BEGINNER

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

ASSALAMUALAIKUM

Anda minat menjahit tapi tak tahu nak belajar kat mana?
Anda tiada asas menjahit tapi ingin belajar?
Anda ingin mencari pendapatan sampingan dgn menjahit?
Anda ingin berjimat cermat dgn menjahit sendiri pakaian utk diri sendiri & keluarga?
Anda sibuk bekerja & tiada masa utk hadir ke kelas?
Yuran kelas yg mahal & deposit yg tinggi?

Kini, persoalan anda terjawab... Di Inayus Collections, kami menyediakan kelas jahitan "mampu milik" utk semua golongan. Kami sangat memahami situasi kos sara hidup yg semakin meningkat. Sebab itulah kami sediakan kelas jahitan dgn bayaran yg murah dan masa yg flexible di hari minggu dan cuti umum.

Sekiranya anda ingin belajar menjahit, anda boleh sertai kami. Kami menawarkan kelas jahitan:
→ waktu belajar hari Sabtu, Ahad & cuti umum
→ yuran serendah RM25/jam
→ tiada deposit, hanya bayaran booking RM25/jam
→ pembelajaran secara one-to-one coaching
→ peralatan menjahit disediakan (dgn bayaran kos berasingan)
→ lengkap dgn nota jahitan
→ belajar sampai pandai
→ hanya 2 pelajar utk satu sesi latihan
→ penggunaan mesin jahit manual jenama singer
dan byk lagi...



Untuk maklumat lanjut mengenai Kelas Jahit Inayus, boleh hubungi Pn. Ina di 019-9811319 atau datang sendiri ke butik kami di No. 9-1, Jalan SR 4/1D, Saujana Rawang.

KELAS JAHIT HUJUNG MINGGU SAHAJA
Bayaran: RM25/jam atau RM50/sesi

Jadual Kelas:

SETIAP HARI SABTU:
SESI 1 (2 PM - 4 PM)
SESI 2 (4 PM - 6 PM)

SETIAP HARI AHAD / CUTI UMUM:
SESI 1 (11 AM - 1 PM)
SESI 2 (3 PM - 5 PM)

Untuk sesi berterusan satu hari dari jam 11 am hingga 5 am, boleh booking dengan bayaran RM125 sahaja (makanan tengah hari & ruang solat disediakan).

Thursday, December 4, 2014

PERASMIAN PEMBUKAAN BUTIK INAYUS COLLECTIONS @ SAUJANA RAWANG

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

ASSALAMUALAIKUM

Dengan penuh kesyukuran ke hadrat Ilahi, kami ingin menjemput tuan/puan, saudara/saudari untuk hadir ke MAJLIS KESYUKURAN sempena PERASMIAN PEMBUKAAN BUTIK kami di Taman Saujana Rawang pada 7 Disember 2014, hari Ahad bermula jam 11 pagi hingga 5 petang.

Insyaa Allah, ada jamuan makan tengah hari yang serba sederhana, di samping boleh shopping barangan butik kami dengan diskaun istimewa sebanyak 20%.

Sekiranya anda tinggal berdekatan dan sedang mencari-cari kelas untuk belajar menjahit, kami akan buka pendaftaran kelas menjahit untuk 'beginner' di butik kami pada hari yang sama. Kelas ini kami buat khas untuk individu yang tiada asas menjahit dan berminat untuk menceburi bidang jahitan. Maklumat lanjut mengenai kelas jahitan akan diberikan semasa pendaftaran.

Sekiranya anda tidak dapat hadir atas sebab-sebab tertentu, tapi berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang pekhidmatan kami, sila hubungi Pn. Azlina melalui telefon/sms/whatsapp ke nombor 019-9811319.

Terima kasih.