Sunday, September 6, 2015

Kelas Jahit Inayus - 6 September 2015 (Ahad)


Pn. Norhasimah dari Sentul
Untuk permulaan, beliau belajar asas jahitan dgn menjahit skirt A line menggunakan kain batik. Kemudian, terus jahit baju kurung tradisional atau asli. Alhamdulillah, beliau cepat belajar. Siap sehelai skirt dan sepasang baju kurung.

Jom belajar jahit dgn Inayus di Saujana Rawang

Yuran:
Skirt A line - RM50 (hanya perlu bawa kain 2 meter atau kain batik)
Baju kurung tradisional - RM150 (hanya perlu bawa kain 4 meter)

Masa:
Hari Sabtu/Ahad atau cuti umum
10 pg hingga 5 ptg
Ruang solat & makan tengah hari disediakan
Wanita sahaja

Call, sms atau whatsapp 019-9811319

Tuesday, September 1, 2015

TUKAR STRATEGI


Tak ada kerja, cari kerja. Dah bosan dengan konsep lama Inayus Collections. Hari ni saya buat perangai. Clean up semua gambar2 dalam page tu, buat konsep baru. Tukar from Inayus Collection ke Inayus Boutique & Cafe.

Sebenarnya idea ni dah lama. Tapi asyik malas je nak buat. Tak tau apa kesahnya, hari ni naik semangat pulak. Google2 gambar, download mana yang free tu, edit and tampal kat page. Aiyoo.. cantik juga yer.. hehehe.. perasan pula. Maaf...

Nanti nak kena masukkan semula gambar-gambar dengan caption yg lebih menarik, haissshh ada masa ke ni? Kena cari masa lah kan. Penjenamaan semula butik online kami.

Sekarang ni likers Inayus tak banyak mana pun, 3800++ jer. So strategi baru, cari partner lor. Buat masa ni, saya open kat teman-teman rapat dulu. Kang dah maju, saya open ke org lain pula yer. Harap berjaya,