Thursday, October 1, 2015

Juki MO50E Overlock Machine

Alhamdulillah, asalnya hanya ingin berkongsi pengalaman menjadi pengguna mesin jahit tepi Juki MO50E. Saya beli mesin ni tahun 2014, awal tahun kalau tak silap saya. Kiranya setahun lebih dah la mesin jahit ni berkhidmat untuk saya.

Ini merupakan mesin jahit tepi pertama saya. Sebelum ini, saya hantar jahit tepi di kedai sahaja. Memang saya tak menyesal beli mesin ni. Masa saya beli dulu, harga mesin ni RM1,500 tak termasuk penghantaran. Kos penghantar RM75 kalau tak siap. Kakak yang jual tu datang hantar sendiri, siap ajar cara guna lagi.

Hari ini, kerana perkongsian saya di FB berkenaan mesin jahit tepi JUKI MO50E ni, ada seorang sahabat yang berkenan. Tanpa membuang masa, dengan promosi yang masih berbaki ni, beliau terus beli mesin ni dengan saya.

Apa yang saya ingin kongsikan sepanjang saya guna mesin ni, saya sangat berpuas hati. Senang nak pasang benang, senang nak handle, tak bising dan tahan lasak. Mesin ni kalau nak jahit tepi tudung pun boleh, tak perlu tukar tapak, hanya perlu adjust settingnya sahaja. Jangan risau kalau tak tahu nak guna sebab setiap pembelian akan disertakan dengan CD cara penggunaan.

Ok, kalau ada orang lain yang berminat nak beli juga, jangan segan silu, contact saya di no. 019.981.1319 atau FB Inayus Dot Com yer.Latest: October 2015
Price: 
RM1,300.00 RM1,170.00
Excluded GST 6%
Free Delivery


No comments:

Post a Comment